Managerul Realitatea, Sebastian Ghita, a declarat, vineri seara, ca nu are de gand sa faca o televiziune paralela cu Realitatea TV. "Nu am de gand sa fac o televiziune paralela cu Realitatea TV", a spus Sebastian Ghita, citat de paginademedia.ro. Potrivit informatiilor, Ghita a dat si explicatii legate de transferul unor oameni pe o noua firma, RTV Satelitte Net.

Paginademedia.ro scrie ca declaratiile lui Ghita au fost facute la finalul unei sedinte cu angajatii Realitatea TV, desfasurata vineri seara.

Sebastian Ghita ar fi spus ca "nu am de gand sa fac o televiziune paralela cu Realitatea TV".

Managerul Realitatea a vorbit despre transferul unor oameni pe o noua firma, RTV Satellite Net, afirmand ca aici au fost trecuti 95% dintre angajati, din ratiuni de plata a salariilor.

Cei 5% care nu au semnat cu RTV sunt cei "ale caror performante nu le-a apreciat", precizeaza paginademedia.ro, care scrie ca, in ultima perioada, o parte dintre angajatii Realitatea TV au fost trecuti pe o firma noua, a lui Sebastian Ghita, ceea ce a alimentat informatiile legate de infiintarea unui nou post TV.

Paginademedia.ro il citeaza pe unul dintre producatorii Realitatea TV, Gabriel Bugnar, care declara zilele trecute ca a fost informat ca se lucreaza la o noua organigrama pentru un post TV si ca "Sebastian Ghita incearca sa fure Realitatea TV".