Administratorul judiciar al Realitatea Media (Rovigo) a depus la CNA o adresa prin care solicita Consiliului National al Audiovizualului sa aiba grija si sa respinga "cereri de autorizare a realizarii si difuzarii unui serviciu de programe TV apartinand unui alt titular de licenta decat Realitatea Media, in cazul in care amplasamentul sursei programului (spatiile redactionale si de productie, respectiv studioul TV) se afla in spatiile in care functioneaza postul de televiziune Realitatea Tv", scrie Petrisor Obae pe PaginadeMedia.

Din informatiile PaginadeMedia.ro, Realitatea Media ar face referire la firma Ridzone Computers, din Targu Jiu, care detine o licenta pe numele RTV si in spartele careia s-ar afla Sebastian Ghita.

Paginademedia.ro il cita, vineri, pe unul dintre producatorii Realitatea TV, Gabriel Bugnar, care declara zilele trecute ca a fost informat ca se lucreaza la o noua organigrama pentru un post TV si ca "Sebastian Ghita incearca sa fure Realitatea TV".

Managerul Realitatea, Sebastian Ghita, a declarat, vineri seara, ca nu are de gand sa faca o televiziune paralela cu Realitatea TV. "Nu am de gand sa fac o televiziune paralela cu Realitatea TV", a spus Sebastian Ghita, citat de paginademedia.ro. Potrivit informatiilor, Ghita a dat si explicatii legate de transferul unor oameni pe o noua firma, RTV Satelitte Net.

  • Elan Schwartzenberg: Cei ce vor sa aduca prejudicii Realitatea vor fi trasi la raspundere, civil si penal

Elan Schwartzenberg, care controleaza societatea Realitatea Media, a declarat marti pentru Mediafax ca va face toate demersurile legale pentru a-si proteja afacerea si toate persoanele care vor incerca sa aduca prejudicii grupului Realitatea vor fi trase la raspundere atat civil, cat si penal.

"Ca orice proprietar al oricarei afaceri consider natural, normal sa fac toate demersurile pentru a-mi proteja afacerea si proprietatea; drept care, oricare persoane vor incerca sa aduca prejudicii grupului Realitatea trebuie sa ia in considerare ca voi utiliza toate mijloacele legale pentru a-mi proteja ce-mi apartine si automat a-i trage la raspundere atat civil, cat si penal", a spus omul de afaceri.