Postul 10 TV al operatorului de cablu RCS&RDS si al carui director general este Radu Moraru, se va inchide, a declarat pentru Capital omul de televizune. "Nu am apucat sa vorbesc cu cei de la RCS&RDS, insa pot sa spun ca 10TV este in moarte clinica", a declarat Radu Moraru.

Emisiunea NasulFoto: 10TV

Intrebat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, Radu Moraru a declarat ca sunt foarte multe si va fi nevoit sa isi faca un blog in care sa prezinte toate aceste motive.

"Nu stiu ce o sa fac pe viitor. Eu o sa am o discutie cu cei de la RCS&RDS pentru ca si pe mine m-a luat prin surprindere aceasta veste. Ei au un stil mai aparte de a comunica", a adaugat Moraru. In ceea ce priveste numarul de oameni care vor fi disponibilizati, Moraru a spus ca ii este greu sa estimeze numarul acestora, insa acesta va fi de ordinul zecilor.

Prezentatoarea tv Emma Zeicescu a anuntat luni, pe blogul personal, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV si, impreuna cu colegul Cosmin Stan, va pleca la noua televiziune de stiri ce urmeaza sa fie lansata de operatorul RCS&RDS. Cei doi vor fi insotiti si de producatorul Bebe Nicola.