Doi dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, Radu Moraru si Mircea Badea, incearca sa epuizeze tezaurul de cuvinte licentioase si insulte intr-un schimb de atacuri pe blogurile lor. Intr-una din primele sale postari pe blogul Nasul.tv, Radu Moraru i se adreseaza lui Mircea Badea intr-o cavalcada de jigniri care nu s-ar face niciodata auzite intr-o emisiune televizata. Acesta din urma a publicat, la randul sau, pe blog o postare care, daca ar fi reprodusa pe post, probabil ar determina televiziunea sa-si inchida obloanele.

Disputa Badea-MoraruFoto: Colaj foto

Mircea Badea, cunoscut pentru limbajul dur folosit in emisiune si mai ales pe blogul sau, unde ceea ce scrie nu intra sub incidenta legislatiei audiovizuale, ii adreseaza lui Moraru o insulta inca din titlul postarii.

Pe blogul lui Mircea Badea apar constant reclame la produse care-si asociaza imaginea cu acesta. In ceea ce-l priveste, un banner pe noul blog al lui Radu Moraru ii informeaza pe vizitatori ca "in curand, in direct pe www.nasul.tv! Cel mai important talk-show din Romania e online!"

Randurile lui Mircea Badea vin ca raspuns la postarea Nasului Radu Moraru, semnata de acesta dupa un "blestem" al realizatorului de la Antena 3, in timpul emisiunii "In gura presei".