Emisiunile dedicate accidentului in care a fost implicat Serban Huidu nu au reusit, duminica si luni, sa scoata posturile de stiri din "graficul normal" al audientelor, in timp ce Pro TV a atras cei mai multi telespectatori, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, subiectul "tocat" la Realitatea TV si Antena 3 in ultimele doua zile a atras audiente mai bune ca de obicei doar in primele ore dupa accident.

Potrivit Paginademedia.ro:

  • Interesul pentru accident a fost maxim duminica, dupa anuntarea stirii, cand Realitatea TV a fost cel mai urmarit post. Tot duminica, o crestere semnificativa de rating a avut Pro TV, cu propriile stiri.
  • Duminica, dupa anuntarea stirii, Realitatea TV a avut o audienta medie de circa 420.000 de telespectatori in mediul urban. In aceeasi perioada, Antena 3 a avut o audienta medie de aproximativ 270.000 de telespectatori. Ratingul a inceput sa scada dupa ora 15.00.
  • Ambele posturi au avut, dupa media pe zi, audiente apropiate de performanta medie pentru o zi de duminica.
  • Duminica, la orele de maxima audienta (19.00-23.00), Realitatea a avut o medie de 262.000 de telespectatori in mediul urban, in timp ce Antena 3  avut o medie de 384.000 de telespectatori.
  • Stirile Pro TV de duminica seara au atras 1.335.000 de telespectatori (11.5 rating), in timp ce al doilea cel mai urmarit buletin de stiri, Observatorul Antenei 1, a fost urmarit in medie de 642.000 de telespectatori de la oras.
  • Luni, audientele s-au mentinut in limite normale, cei mai multi telespectatori fiind atrasi, seara, de Stirile Pro TV (aproape 1,1 milioane).
  • Luni, la posturile de stiri s-a remarcat un plus de audienta, in prime-time, la Antena 3, unde Sinteza zilei a fost urmarita in medie de 532.000 de telespectatori. La Realitatea TV, emisiunea Ultima ora a fost urmarita de 352.000 de telespectatori din mediul urban.

Citeste mai mult aici