Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV, insa fara Serban Huidu, care ar urma sa isi anunte, miercuri, retragerea din viata publica, anunta Mediafax, citand surse apropiate echipei emisiunii de televiziune. Sursele citate au declarat ca Mihai Gainusa, colegul lui Serban Huidu, ar urma sa realizeze in viitor emisiunea, nefiind luata pana acum decizia cooptarii unui alt co-prezentator. "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.

Serban HuiduFoto: Agerpres

De altfel, reprezentantii Prima TV au declarat, saptamana trecuta, ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" se va relua pe 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza. "Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar inca nu am decis in ce formula", au declarat pentru Mediafax reprezentantii televiziunii. Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Mihai Gainusa nu a putut fi contactat.

Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta pe 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.

Realizatorul de televiziune si radio Serban Huidu, in varsta de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, la iesirea din localitatea brasoveana Timisul de Sus, pe DN 1, un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane. In prezent, Serban Huidu este urmarit penal de procurori pentru ucidere din culpa.