Intact Media Group a anuntat, luni, ca pozitia de CEO al Antena Group - ce reuneste posturile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV - a fost preluata de Adrian Nanulescu, fost director business-to-business la Orange. Numirea acestuia vine la o luna si jumatate dupa ce Intact a anuntat plecarea lui Sorin Alexandrescu din pozitia de director general al Antena Group.

Adrian NanulescuFoto: orange.ro

In 14 septembrie, Intact anunta ca dupa plecarea lui Alexandrescu Antena Group urma sa fie coordonata financiar de directorul financiar Aura Zaharia, iar la nivel de continut - de managerii fiecarei statii TV.

Potrivit comunicatului de luni, sarcina lui Adrian Nanulescu este sa coordoneze strategic si operational cele patru posturi de televiziune - Antena 1, Antena 2, Euforia si GSPTV - si sa lucreze "indeaproape cu echipa mangeriala si profesionistii companiei".

Comunicatul arata ca Adrian Nanulescu, de profesie inginer, a condus timp de 10 ani departamentul de Business-to-Business al Orange Romania, unde a contribuit la dezvoltarea operatiunilor Orange Business Services. Este practicant al triatlonului, foloseste bicicleta si este prezentat in comunicatul Intact drept adeptul unui stil de viata sanatos.

Adrian Nanulescu, citat in informarea Intact:

  • "Alaturarea intr-o companie romaneasca de talia Intact Media Group este pentru mine o dorinta implinita. Vin cu experienta, cunostintele si maturitatea profesionala acumulate in cei 15 ani in mediul companiilor multinationale. Media este o industrie dinamica, foarte competitiva si are rol extrem de important in societatea romaneasca. Din punct de vedere al administrarii Antena Group, misiunea mea este de a o duce catre urmatorul pas strategic si operational. Ma bazez pe profesionalismul si dorinta de performanta a echipei actuale de management, cu care voi lucra indeaproape pentru a ne atinge obiectivele ambitioase intr-o atmosfera de lucru definita de idei si actiuni comune".