Interviul din cadrul concursului pentru ocuparea postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport a TVR, functie detinuta pana acum de Rodica Culcer, a fost amanat, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. Interviul reprezenta faza finala a concursului si trebuia sa aiba loc luni.

Este a doua amanare decisa in cadrul procedurii de concurs declansata in noiembrie, dupa ce, la inceputul acestei luni, termenul limita pentru inscrieri a fost prelungit. Potrivit reprezentantilor TVR citati atunci de Mediafax, motivul a fost ca, initial, nu s-a prezentat niciun candidat.

Potrivit informarii de azi a TVR, interviul nu a mai avut loc "deoarece comisia de evaluare nu s-a putut reuni in plen". Interviul va fi reprogramat la o data ce va fi "anuntata ulterior".

Din informatiile HotNews.ro, la concurs s-au inscris, in cele din urma, trei persoane, printre care s-ar numara, potrivit unor surse, si Rodica Culcer.

  • Reprezentantii TVR nu au anuntat oficial numele participantilor la concurs, invocand procedurile de organizare a concursurilor in institutie. Potrivit acestora, "membrii comisiilor de evaluare, reprezentantul / reprezentantii Organizatiilor Profesionale si reprezentantul Structurii de Resurse Umane au obligatia de a pastra confidentialitatea informatiilor la care au acces in cadrul concursurilor la care participa: numele candidatilor, informatii din CV sau din proiectele prezentate / probele de concurs, notele acordate."

TVR a scos la concurs postul de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport in conditiile in care contractul Rodicai Culcer, ajunsa la varsta pensionarii, s-a incheiat pe 30 iunie, iar de atunci ea indeplineste atributiile de director al Stirilor prin delegare.