Trustul Intact, SBS Broadcasting, regia care reprezinta TVR si regia care reprezinta posturile Europa FM si Radio 21 figureaza pe lista creditorilor in dosarul de insolventa al agentiei Odyssey Communication, controlata de Dinu Patriciu, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, raportul publicat de administratorul judiciar Acsis Solv IPURL arata ca datoriile totale ale Odyssey se ridica la 6,7 milioane de euro. De cele mai multe ori datoriile reprezinta "contravaloare servicii achizitionate si neachitate".

  • Odyssey - agentia care se ocupa de publicitatea produselor Adevarul Holding si care a intrat in insolventa la sfarsitul anului trecut - a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere pentru acceptarea unui plan de reorganizare, potrivit raportului publicat in Buletinul procedurilor de insolventa si citat de Paginademedia.ro. Potrivit administratorului judiciar, "datele si informatiile la care administratorul judiciar a putut avea acces pana in prezent denota ca exista posibilitati de redresare a debitorului pe baza unui plan de reorganizare." Insolventa a intervenit deoarece "au fost probleme in ceea ce priveste controlul creditului acordat clientilor, ritmul incasarilor fiind la termen de incasare mare", potrivit administratorului judiciar.

Potrivit Paginademedia.ro:

  • Cel mai mult are de recuperat - 3,8 milioane euro - compania ARM Publicitae&Comunicare, alianta formata in urma cu cativa ani de agentiile Spoon Media, Next Advertising, Propaganda si Odyssey pentru a negocia conditii mai bune de pret cu furnizorii de spatii de publiciate.
  • Trustul Intact are de recuperat peste 400.000 de euro - 267.400 - Intact Media Group, 136.000 euro - Antena Group, sume mai mici catre Intact Interactive.
  • Splendid Media, regia care a reprezentat TVR pana anul trecut, are de recuperat prin doua companii 170.000 de euro, SBS (Prima TV) - 125.000 de euro, Regie Radio Music (care reprezinta Europa FM si Radio 21) - peste 112.000 de euro, Clir Media - 75.000 de euro, DBV Media House - 65.000 de euro.

Vezi mai mult aici