Nasul TV, postul pe care Radu Moraru si echipa lui sunt pe cale sa il lanseze, va incepe sa emita indiferent de rezultatul subscriptiei de actiuni ce are drept scop sa atraga sustinere financiara pentru acest post, a spus Radu Moraru luni, in cadrul intalnirii online cu cititorii HotNews.ro. Acesta a afirmat ca, in prealabil, el si echipa sa au incercat o colaborare cu B1 TV, dar "nici astazi nu am primit un raspuns la propunerea noastra." Radu Moraru a discutat online despre lansarea televiziunii Nasul TV si modul in care are loc prima subscriptie publica din media romaneasca.

Radu MoraruFoto: AGERPRES

Radu Moraru a lansat la 24 ianuarie o subscriptie publica prin care a pus la bataie 20% din actiunile companiei SC “NAȘUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI ȘI ASOCIAȚII” S.A., compania care va opera televiziunea Nasul TV (vezi aici mai multe detalii). Moraru a plecat de la Zece TV - postul detinut de RCS/RDS - la finalul anului trecut, dupa neintelegeri cu actionarul majoritar Zoltan Teszari - si a obtinut o licenta de la CNA pentru un nou post de televiziune.

Nota Redactiei:

  •     Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  •     Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  •     Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate