Reteaua regionala de relatii publice Chapter 4, afiliata companiei Burson-Marsteller in Europa Centrala si de Est, deschide, la Bucuresti, cel de-al saselea birou al grupului in sud-estul Europei. Potrivit unui comunicat de presa, noua agentie va fi un parteneriat intre compania austriaca Chapter 4 si Felix Tataru si Ioana Manoiu (GMP PR) si va fi condusa de Raluca Ene.

Chapter 4 Romania este cel de-al saselea birou deschis de Chapter 4 in regiune, dupa cele din Ungaria, Serbia, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina si Macedonia. Agentia are drept scop sa ii serveasca pe clientii internationali si regionali ai grupului prezenti in Romania si sa formeze un portofoliu propriu de clienti locali. Printre clientii agentiei se numara HP (divizia Enterprise) si Lufthansa, clienti aflati pana acum in portofoliul GMP PR.

Severin Heinisch, fondator si CEO Chapter 4 Austria, citat in comunicat:

  • "Romania este cea mai mare tara din Balcani, iar perspectivele de dezvoltare ale acesteia sunt impresionante, de aceea biroul de la Bucuresti a fost absolut necesar pentru extinderea grupului Chapter 4 in Europa Centrala si de Est. (...) Am deschis Chapter 4 Romania alaturi de parteneri de cursa lunga si de o echipa de profesionisti in care avem deplina incredere"

Agentia ofera servicii complete de relatii publice: consultanta strategica de comunicare si servicii de gestiunea crizei, servicii de comunicare corporate si pentru produse sau servicii, employer branding, managementul reputatiei, training-uri media, relatii cu presa si public affairs.