Directorul editorial al grupului Adevarul Holding, Razvan Ionescu, va pleca de la compania lui Dinu Patriciu, scrie Paginademedia.ro, care il citeaza spunand: "Nu cred ca mai e nevoie de mine". Ionescu a revenit la Adevarul Holding la 1 iulie 2011, la un an dupa ce parasise prima data compania.

Razvan Ionescu a spus pentru sursa citata ca "am stabilit inca din decembrie, impreuna cu conducerea companiei, sa ne despartim. Nu cred ca mai e nevoie de mine". El a afirmat ca "plec un pic frustrat, un pic trist, dar, cu scuze pentru pleonasm, mai ales pe deplin stupefiat. Las jurnalului personal explicatiile acestei stupefactii".

Razvan Ionescu, pentru Paginademedia.ro:

  • "Stiu ca se vorbeste atat de mult de investitia supra-dimensionata a lui Dinu Patriciu in media, in Adevarul Holding. Si vad cum unii o compara cu alte modele de mari investitii, ale altor moguli care azi nu mai au prezenta semnificativa in media. Poate ca, pentru o perioada, au fost bagati mai multi bani decat ar fi cerut conditiile pietei. Mai ales dupa inceputul crizei. Insa, cei care fac aceste asemanari uita sa consulte SNA si BRAT. Daca ar face-o, si-ar reprima aceste similitudini. Aproape toate produsele Adevarul Holding sunt lideri pe segmentele lor. (...)"
  • "Voi incerca, in perioada urmatoare, sa pornesc un proiect la care visez de 3-4 ani."

Citeste mai mult aici