​Dan Grigore, membru CNA, a avertizat marti ca-si va da demisia din Consiliu in cazul in care Crin Antonescu nu isi cere, pana joi, scuze pentru afirmatiile facute la adresa lui intr-o emisiune "Sinteza zilei" de la Antena 3. Dan Grigore a indicat editia din 1 martie a emisiunii realizate de Mihai Gadea, aratand ca in cadrul acesteia "domnul Crin Antonescu a spus ca nu am onoare".

Dan Grigore a facut aceasta declaratie la inceputul celei de-a treia sedinte CNA in care sunt discutate afirmatiile cu caracter injurios facute in ultimele saptamani in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" si in alte emisiuni ale postului Antena 3 - inclusiv editia "Sinteza zilei" in care Mihai Gadea l-a insultat pe presedintele CNAS, Lucian Duta.

Declaratia de marti a lui Dan Grigore:

  • In ziua de 1 martie am primit, prin intermediul emisiunii "Sinteza zilei" a dlui Mihai Gadea de la Antena 3, secretii encomiastice. Adica niste laude la adresa artei mele muzicale, laude proliferate de domnul director (al Antena 3 - n.r.) insusi. Alaturi de aceste laude, domnia sa si-a manifestat stupefactia ca eu, monarhist, nu raspund comandamentelor acestei institutii publice si, iata, tin cu Basescu. Si l-a intrebat pe dl Crin Antonescu ce parere are. Dl Crin Antonescu a spus ca nu am onoare. Daca dl Crin Antonescu era un simplu politician, intelegeam, sunt politicieni care mai scapa haturile. Dl Antonescu nu e un simplu politician, e presedintele unui partid al opozitiei si copresedintele unei coalitii politice. Daca domnia sa se impiedica de un ciot, adica de mine, ii propun un schimb reciproc avantajos. Daca pana la sedinta urmatoare nu "prolifereaza" scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu, joi, imi voi da demisia din CNA.

Citeste si: