Sotul Anei Maria Tinu, fiica lui Dumitru Tinu, cere falimentul Adevarul Holding, iar seful regiei de publicitate a Adevarul a demisionat, scrie Paginademedia.ro. Participatia grupului Ringier in cadrul Dogan Media International, care opereaza postul Kanal D, se reduce, potrivit Dailybusiness.ro.

  • Compania ROEL, unde este actionar Claudiu Constantinescu, sotul Anei Maria Tinu, a cerut la inceputul acestei luni falimentul Adevarul Holding, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, dosarul depus de firma care se ocupa de inchirierea perifericelor are ca termen data de 16 mai. Ana Maria Tinu este fiica lui Dumitru Tinu si cea care i-a vandut ziarul Adevarul lui Dinu Patriciu. Tot Paginademedia.ro scrie separat ca Dragos Stan, seful Media Point - regia de publicitate a Adevarul Holding - a demisionat. Dragos Stan a venit la conducerea Media Point in vara lui 2011, dupa ce, in prealabil, a fost sef al vanzarilor la Mediafax Group.
  • DailyBusiness.ro scrie ca participatia grupului elvetian Ringier in cadrul Dogan Media International, compania care detine postul Kanal D, se reduce de la 20% la 16,82% in urma unei majorari a capitalului social, prin emiterea de noi actiuni. Potrivit sursei citate, in urma majorarii, capitalul social al Dogan Media International a ajuns la 266,390 milioane lei, insa Ringier nu contribuie la majorare si isi reduce, astfel, participatia la 16,82%.