Radu Alexandru Feldman - propus de premierul Ungureanu pentru CNA, in locul lui Dan Grigore
Propunerile au fost transmise catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.
Radu-Alexandru Feldman este senator de Bucuresti, membru al PDL. Din 2008, el a facut parte din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa.
Mandatul lui Feldman in CNA se va derula pana pe 22 decembrie 2012, cand s-ar fi incheiat mandatul lui Dan Grigore. Acesta si-a anuntat, la inceputul lunii martie, demisia din Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce in prealabil avertizase ca va face acest lucru in cazul in care Crin Antonescu nu-si cere scuze pentru unele afirmatii facute la adresa lui intr-o emisiune "Sinteza zilei" de la Antena 3.
Dan Grigore fusese propus sa faca parte din CNA de catre guvernul condus de liberalul Calin Popescu-Tariceanu, in 2006.

Liber la vaccinarea cu AstraZeneca: Unde sunt acum mii de locuri disponibile în București și cum poți găsi alt centru în țară / Explicațiile autorităților
Scurt ghid de făcut Bugetul franjuri: 10 excepții fiscale care au sărăcit Educația și Sănătatea, tolerate de toți- de la PSD la PNL și USR-PLUS
Ce metode au folosit Franța și Germania pentru a vaccina cât mai multe persoane vulnerabile și cum s-ar aplica și în România
FOTO Pistele de biciclete de pe Splaiul Independenței, trasate vara trecută de o companie municipală și care costă circa 1,5 milioane lei, au început să se degradeze
Nici viața de vegetarian nu e ușoară...fasolea, uleiul, pâinea și brânzeturile sunt în topul scumpirilor comunicate de INS
este radu-alexandru feldmnan sau radu f. alexandru ?
este aceeasi persoana ?
inteleg ca in ...arta poate avea un nom de guerre, dar in viata publica ?
pai, dece nu'si zice senatorul feldman ?!
apropo, n'am nimic impotriva numirii sale la cna.
ca politician, este mai putin sensibil. rezista la magariile din presa audiovizuala.
Daca nici acest om nu ar fi potrivit pentru CNA, atunci cine ar fi?
uitati de pe wikipedia:
Este licențiat la seral al Facultăților de Matematică si de Filosofie. A urmat cursuri postuniversitare de regie de teatru, fiind de asemenea doctorand în estetica filmului (anul II), UNATC. In prezent[Când?] este profesor-asociat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC); membru titular al Uniunii Scriitorilor din România; membru PEN-CLUB România; membru titular al Uniunii Cineaștilor din România; secretar general al Asociației Ziariștilor Liber-Profesioniști; Vicepreședinte al Asociației culturale de prietenie România-Israel; membru fondator si director-executiv, al Fundatiei "Forumul pentru starea Culturii". De asemenea este realizator de emisiuni de televiziune si radio si are o constantă activitate publicistică.
A debutat în literatura în anul 1967 în Revista "Gazeta Literara", în proză în 1971 cu volumul Cu fața spre ceilalți (Editura Eminescu, București) și în 1974 în dramaturgie cu piesa Umbrele zilei, la Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad.
Piesele sale Dilema, Dinu, Saltimbancii, Mansarda, Iubiri, O șansă pentru fiecare, Omul care face minuni, Privind în jur cu ochi fără lumină, Nimic despre Hamlet, Domnul Sisif sunt jucate pe parcursul anilor pe scenele teatrelor din București (Național, Nottara, Bulandra, Mic, TES) și din țară (Arad, Bacău, Brăila, Bîrlad, Galați, Piatra Neamț, etc).
d-l Radu F. Alexandru nu s-a remarcat prin "fapte de arme" grotesti precum majoritatea colegilor sai din politica.
dar are si domnia sa la activ un episod penibil:
http://www.hotnews.ro/stiri-0367895-.htm?nomobile
unde d-l Radu F. Alexandru se scandaliza patetic vizavi de reactia normala a strainilor la coruptia ce emana din Romania.
de altfel, d-l este, in primul rand, politician - iar in Romania politica inseamna nu dedicatie si responsabilitate, ci parada si vorbe goale.
il preferam de d-l Dan Grigore - inlocuitorul sau sigur nu va mai avea curajul de a lua atitudine.
Ceea ce nu inteleg si poate ma ajuta cineva, este de ce opteaza MRU sa numeasca un senator al puterii, adica sa mai piarda un mandat in Senat, in conditiile in care acolo fiecare om conteaza si pentru ce? pentru un mandat limitat pana la sfarsitul anului, adica tot atat cat mai avea si mandatul de senator. As fi inteles daca l-ar fi numit pentru un mandat intreg, de 6 ani parca; avea o noima, se aranja omul pe viitorii 6 ani. De aceea eu nu inteleg acesta miscare si cred ca informatia este posibil sa fie incompleta sau eronata, macar partial.