Adunarea Generala a Biroului Roman de Audit al Tirajelor a decis, joi, schimbarea numelui institutiei in Biroul Roman de Audit Transmedia, pentru a reflecta extinderea activitatilor in mai multe medii si pentru a pastra acronimul, a spus pentru HotNews.ro Arina Ureche.

Potrivit acestiea, presedintele BRAT, Silviu Ispas, a fost reales in functie, iar Consiliul Director a fost extins pentru a include 2 reprezentanti ai posturilor de radio si 2 reprezentanti ai mediului outdoor. Noii membri CD sunt Catalin Tolontan (Convergent Media), Orlando Nicoara (Mediafax Group), Mihnea Vasiliu (Ringier Romania), Liviu Bujenita (divizia radio a Pro TV), Valeria Iliescu (Kiss FM), Bogdan Vasile (Euromedia) si Stefan Iordache (Starcom MediaVest). Claudiu Serban (Editura Evenimentul si Capital) nu a mai candidat.

Tot joi a fost votat si bugetul BRAT pe 2012, descris de Arina Ureche drept "mai mare, pentru ca sunt mai multe proiecte cu o perioada mai lunga fata de anul trecut, dar in cazul unora bugetul este mai mic". In cazul Studiului National de Audienta, potrivit Arinei Ureche, "s-a asumat un buget ca anul trecut, dar executia lui pe urmatoarele luni depinde de decizii ce vor fi luate ulterior".