HBO a lansat, luni, pe platformele Dolce serviciul video-on-demand HBO Go, prin care abonatii vor putea sa urmareasca programele de pe calculator, tableta sau smartphone. Iar Paginademedia.ro scrie ca ziarul Evenimentul Zilei va trece printr-o serie de schimbari de grafica, rubricatie si continut.

  • HBO a lansat, luni, serviciul video-on-demand HBO Go prin platformele Romtelecom Dolce si Dolce Interactiv cu abonamente Maxpak, potrivit unui comunicat de presa. Serviciul permite abonatilor sa urmareasca programele - 150 de ore in premiera in fiecare luna, 600 de ore de productii originale HBO etc. - de pe calculator, tableta sau smartphone (Android si iOS). Serviciul va fi accesibil abonatilor Maxpak care au o conexiune la internet si sunt clienti Romtelecom pe platformele de satelit si IPTV.
  • Cotidianul Evenimentul Zilei va trece printr-o serie de schimbari de grafica, va avea rubrici noi, va acorda mai multa atentie anchetelor si reportajelor, iar editia de weekend va avea mai multe pagini, potrivit lui Dan Andronic, actionar EvZ, citat de Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, noua grafica este realizata de Marian Toader si Robert Grigore, iar formatul tabloid si bulina, principalul simbol al cotidianului, vor fi pastrate.