Conturile de creatie ale Timisoreana si Ciucas vor fi administrate de agentia GMP, care a castigat o licitatie organizata in acest sens de Ursus Breweries. Iar Monica Jitariuc devine partener in cadrul agentiei de relatii publice The Practice.

  • Agentia GMP va administra in continuare contul de creatie al Timisoreana, dar se va ocupa si de contul de creatie al Ciucas, in urma unei licitatii organizate de Ursus Breweries, potrivit unui comunicat de presa. Licitatia a inceput in vara anului trecut, ca parte a procesului de consolidare a serviciilor de creatie si publicitate pentru marcile Ursus Breweries, iar GMP a fost aleasa sa se ocupe de conturile Timisoreana si Ciucas la inceputul acestui an.
  • Monica Jitariuc, pana acum sefa departamentului social media al agentiei de relatii publice The Practice, a devenit partener in cadrul agentiei, cu 5% din companie, potrivit unui comunicat de presa. Ea s-a alaturat The Practice in septembrie 2010. Potrivit unui comunicat de presa, activitatile de social media ale The PRactice atrag in acest moment peste 20% din veniturile agentiei.