Postul Romania TV a fost sanctionat de CNA cu 10.000 de lei pentru o editie din februarie a emisiunii "Romania de poveste". The Practice este agentia romaneasca de PR cu cele mai multe nominalizari in competitia de relatii publice EMEA Sabre Awards. Iar Antena Group a anuntat oficial, marti, infiintarea Digital Antena Group, entitate condusa de Gusti Roman si care reuneste operatiunile online si mobile ale grupului.

  • CNA a amendat, marti, postul Romania TV cu 10.000 de lei pentru o editie din februarie a emisiunii "Romania de poveste", in care a fost difuzat un reportaj bazat pe un studiu al Academiei Romane referitor la conditia romanilor din Harghita si Covasna, CNA a apreciat ca postul nu a respectat reglementarile potrivit carora "in cadrul programelor de stiri si dezbateri care abordeaza probleme de interes public privind minoritatile etnice, religioase sau sexuale se va prezenta si un punct de vedere al acestora".
  • The Practice este agentia romaneasca de relatii publice cu cele mai multe nominalizari la EMEA Sabre Awards, cele mai importante premii europene dedicate relatiilor publice. The Practice a obtinut cinci nominalizari in competitia principala, pentru Gold Sabre Awards, potrivit unui comunicat al agentiei. La randul ei, agentia Rogalski Grigoriu PR a anuntat ca a obtinut doua nominalizari in aceasta competitie.
  • Antena Group a a anuntat oficial, marti, infiintarea Digital Antena Group, entitate ce reuneste operatiunile online si mobile ale grupului, despre care HotNews.ro a scris aici. Comunicatul precizeaza ca managementul Digital Antena Group (ce reprezenta brandurile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV) este asigurat de Gusti Roman. Acesta a scris, recent, pe blogul lui ca va conduce echipa DAG alaturi de Robert Popescu, director de dezvoltare.