O emisiune a postului Speranta TV in care prezentatorul isi confunda invitatul, Sorin Minea, patronul Angst si presedintele Patronatului Romalimenta, cu un medic psihiatru, a devenit virala pe internet.

Potrivit site-ului acestui post de televiziune, Speranta TV isi propune sa ofere "intr-o lume derutata si instrainata (...) o perspectiva crestina asupra subiectelor de actualitate si promoveaza adevaratele valori in societate".

"Prin tonul cald si optimist al emisiunilor si prin dragostea pentru oameni, Speranta TV este alaturi de toti cei care au nevoie de speranta, dar si de cei care au gasit-o si doresc sa o impartaseasca si altora", potrivit sursei citate.

"Sustinerea familiei si a tineretului, educatia pentru un stil de viata sanatos, impartasirea experientelor de curaj si responsabilitate sociala, formarea bunului gust, cultivarea culturii si a spiritualitatii biblice - iata cateva dintre liniile principale pe care se inscriu emisiunile postului Speranta TV", se arata pe site-ul postului TV.