Echipa din spatele proiectului eChiosc revine in atentia publicului cu anuntul consolidarii portofoliului, reiterandu-si pozitia de cea mai cuprinzatoare resursa de publicatii electronice romanesti pentru iPad.

eChioscFoto: ASCEND Netsolutions

Din momentul lansarii, proiectul dezvoltat de Ascend NetSolutions a avut o crestere constanta, in momentul de fata ajungand sa puna la dispozitia publicului un numar de 60 de titluri de publicatii autohtone, majoritatea fiind top sellers pe piata romaneasca. Cel mai recent publisher care a facut pasul catre publicarea electronica pe iPad prin prin intermediul aplicatiei eChiosc este Sanoma Hearst Romania. Diana – Theodora Baschir, Online Project Manager Sanoma Hearst afirma: "Colaborarea cu echipa Ascend a fost excelenta inca de la prima intalnire. Rapiditatea cu care au raspuns tuturor solicitarilor, dar si eficienta de care au dat dovada in indeplinirea tuturor taskurilor ma asigura ca vom avea o colaborare indelungata si fructuoasa. Chiar daca Sanoma Hearst Romania are deja solutii de integrare a continutului offline in mediul mobil prin platforme dedicate pentru cateva din titlurile sale, eChiosc reprinzinta o modalitate excelenta de digitalizare a continutului prin atingerea unui public din ce in ce mai mare. Suntem convinsi ca primele rezultate se vor vedea in cel mai scurt timp. "

Printre titlurile din eChiosc se numara Elle, Unica, Top Gear, Good Food, Tabu, Academia Catavencu, Casa Mea si nou intratele National Geographic, Cosmopolitan, FHM, Esquire, Harper's Bazaar, Mami, Beau Monde, Men’s Health, AutoMotor si Sport, Super Pescar.

“Din punct de vedere al publisherului, Ringier Romania este intr-o continua cautare de mijloace si canale de furnizare a continutului pe care il realizeaza iar aplicatia eChiosc este un mediu ideal din acest punct de vedere. Aparitia unor canale noi de comunicare nu poate fi decat benefica atat pentru furnizorul de continut cat si pentru cititori. Ringier va continua sa acorde o atentie deosebita acestui gen de proiect si va fi in continuare partener in proiectul eChiosc” a declarat Claudiu Popa, Online Marketing Manager Ringier Romania.

Prin intermediul eChiosc publisherii din Romania au oportunitatea de a capta usor audienta situata in afara tarii, expatii, dobandind astfel un maximum de expunere la nivel global si urmand tendinta de orientare catre digital pe care consumatorul de presa o manifesta tot mai accentuat odata cu adoptia in masa a tabletelor.

“Ne-am dorit ca aplicatia noastra sa devina un punct de referinta care sa marcheze adaptarea pietei romanesti la interesul crescut al cititorilor pentru tablete si a felului in care acestia pot exploata in cat mai multe scopuri aceste device-uri atat de versatile. Vom continua sa investim resurse in dezvoltarea eChiosc, ultimul update pe aceasta directie fiind noua versiune de reader, mai performanta. Impreuna cu partenerii nostri publisheri, suntem convinsi ca pana la finalul anului ne vom atinge targetul propus, acela de a ajunge cu aplicatia instalata pe o treime din tabletele iPad din Romania” a precizat Mihai Paun, CEO Ascend NetSolutions.

Accesul offline la publicatiile favorite, stocarea in arhiva a tuturor editiilor anterioare, avand astfel toata informatia compactata pe tableta, la o distanta de numai un click face din eChiosc aplicatia romaneasca "must have" a momentului pentru posesorii de iPad. In plus, utilizatorii eChiosc nu rateaza nico editie a revistei favorite: sistemul push notifications informeaza cu privire la aparitia editiilor noi ale publicatiilor existente in eChiosc cat si a aparitiei unor noi publicatii.

Pretul publicatiilor din eChiosc variaza incepand cu 0.79E si este disponibil in detaliile de abonare, regasite in cadrul aplicatiei. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore, magazinul Apple de aplicatii, accesand linkul: http://itunes.apple.com/hk/app/echiosc/id466386198?mt=8