Inform Media Romania, grup ce editeaza mai multe titluri importante de presa scrisa si online din vestul tarii, isi schimba conducerea, potrivit unui comunicat de presa. Acesta precizeaza ca "Monica Trusca si Andreea Dogariu, administratorii Inform Media Romania, au cerut sa fie eliberate din pozitia de management pe care o ocupau". Istvan Fodor ramane administrator unic al Inform Media Romania si va lucra alaturi de Josef Kogler, CEO Inform Media Group.

  • Inform Media Romania face parte din trustul de presa Russ Media, cu activitati in Romania, Ungaria si Germania. Pe piata locala, este un important jucator pe piata online si detine mai multe titluri locale din vestul tarii, printre care Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Jurnal Aradean, Agenda si Publii Tim.

Potrivit comunicatului de presa, "Monica Trusca, coordonatorul diviziei de business online si Andreea Dogariu, coordonatorul diviziei de print, si-au incheiat conditiile contractuale cu Inform Media, amiabil, incepand cu luna mai 2012". Cele doua divizii vor fi conduse de Istvan Fodor, impreuna cu Josef Kogler.