Stirile de noapte ale Antenei 1 vor fi prezentate, incepand din aceasta seara, de Octavia Geamanu, dupa ce Andrei Zaharescu a fost numit purtator de cuvant al guvernului Ponta, potrivit unui comunicat al postului.

Octavia GeamanuFoto: Antena 1

Numirea lui Andrei Zaharescu in functia de purtator de cuvant al guvernului a fost anuntata marti seara de Victor Ponta, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Ulterior, in deschiderea Observatorului de noapte de la Antena 1, Andrei Zaharescu a anuntat singur numirea in noua functie, afirmand ca "o sa va fiu alaturi in continuare, chiar daca din ipostaza de purtator de cuvant al guvernului".

In comunicatul de miercuri, Andrei Zaharescu descrie, intr-un citat, felul cum si-a desfasurat activitatea la Antena:

  • "Am incercat sa le aducem telespectatorilor un alt fel de emisiune informativa. Le-am aratat stirile, nu le-am prezentat si i-am provocat ca si ei la randul lor sa isi puna intrebari. Noi, intreaga echipa, am crezut foarte mult in acest lucru. Timpul ne-a aratat ca am avut o gandire buna, ca si telespectatorii ne-au fost alaturi. Le urez mult succes fostilor mei colegi!", a declarat Andrei Zaharescu.