Oana Osman, pana acum redactor-sef adjunct la Capital, a preluat pozitia de redactor-sef in locul lui Claudiu Serban, care se va ocupa de partea de dezvoltare, potrivit Paginademedia.ro, care il citeaza pe Dan Andronic. Discovery Science va avea de la 1 iunie un logo 3D. Iar agentia de relatii publice The Practice se va ocupa de trei branduri din portofoliul Ursus Breweries - Peroni Nastro Azzuro, Redd's si Grolsch.

  • Oana Osman este noul redactor-sef al publicatiei Capital, unde timp de mai multi ani a ocupat pozitia de redactor-sef adjunct, scrie Paginademedia.ro. De anul trecut, cand Iulian Bortos si-a dat demisia, conducerea redactiei a fost asigurata de Claudiu Serban, manager la societatea care editeaza saptamanalul, Evenimentul Zilei si Capital. Paginademedia.ro il citeaza pe directorul general al societatii, Dan Andronic, potrivit caruia "Claudiu Serban este director editorial si de dezvoltare. Se va ocupa de partea de dezvoltare a businessului, in special de Conferintele Capital". Numirea Oanei Osman a fost anuntata vineri. Dan Andronic precizeaza pentru aceeasi sursa ca in urmatoarea perioada vor fi facute ajustari de salarii pentru jurnalistii de la Evenimentul Zilei si Capital. Despre numirea Oanei Osman ca redactor-sef Capital a scris anterior, pe surse, Reportervirtual.ro.
  • Postul Discovery Science va avea, din 1 iunie, un pachet grafic nou si un logo 3D "in permanenta transformare", potrivit unui comunicat Discovery Networks. Noul logo este conceput sa preia forma diverselor obiecte ce reprezinta genuri ale programelor Discovery Science, de la roboti la nave spatiale sau picaturi de apa.
  • Agentia The Practice se va ocupa de relatiile publice pentru trei branduri din portofoliul Ursus Breweries - Peroni Nastro Azzuro, Redd's si Grolsch, potrivit unui comunicat de presa. Contractul, ce acopera o perioada initiala de un an, a fost semnat in urma unei licitatii desfasurate in perioada februarie-aprilie 2012. The Practice va oferii servicii de strategie de PR, consultanta privind comunicarea cu mass media, social media si liderii de opinie, evenimente speciale.