Prima zi de caravana "Alege la Digi24" a inceput in forta, cu o dezbatare in fata Arcului de Triumf, moderata de Cosmin Prelipceanu, si difuzata la Digi24, singura televiziune de stiri care emite in format full HD, la care au luat parte candidatii la fotoliul de Primar General al Capitalei si la Primariile de sector, arata un comunicat al postului de televiziune.

Foto:

Aseara, de la ora 20.00, spatiul din fata Arcului de Triumf s-a dovedit a fi neincapator pentru staff-urile de campanie ale candidatilor. Dincolo de spectacolul declaratiilor caravana "Alege la Digi24", care va ajunge in urmatoarele 3 saptamani in 13 orase din tara, a oferit si un spectacol al galeriilor sustinatorilor, sositi cu stegulete, bannere imense si masini inscriptionate. Nu au lipsit nici schimburile de replici mai putin placute intre membrii staff-urilor, insa spiritele au fost calmate de catre moderatorul emisiunii.

Sorin Oprescu, actualul primar al Capitalei si favorit in cursa pentru un nou mandat, potrivit sondajului realizat de IRES la comanda Digi24, a prezentat solutiile sale pentru rezolvarea celor 3 probleme considerate de bucuresteni cele mai arzatoare: cainii vagabonzi, curatenia si traficul aglomerat. Si ceilalti trei candidati, cotati pe locurile imediat urmatoare in sondaj, Silviu Prigoana, Nicusor Dan si Irinel Columbeanu si-au prezentat solutiile pentru Bucuresti.

Caravana "Alege la Digi24" se muta astazi la Constanta, in Piata Ovidiu, unde Cosmin Prelipceanu ii are ca invitati, incepand cu ora 20.00, pe cei mai importanti competitori pentru fotoliul de primar al orasului de la malul marii.

Mai multe informatii si imagini din locurile pe unde trece Caravana "Alege la Digi24" pot fi obtinute de pe www.digi24.ro sau de pe pagina de Facebook/Jurnalul de noapte.