Curtea de Apel Bucuresti a anulat, miercuri, decizia Consiliului National al Audiovizualului (CNA) prin care licenta audiovizuala a OTV a fost injumatatita pana la data de 29 mai, a declarat avocatul OTV Catalin Fenechiu pentru Mediafax. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, ea poate fi atacata cu recurs.

Catalin Fenechiu a precizat ca CAB a dispus anularea deciziei CNA numarul 196 din 24 aprilie, prin care Consiliul redusese pentru a treia oara licenta televiziunii, pana la data de 29 mai 2012.

"Astazi, la ora 16.00, instanta s-a pronuntat si a anulat cea de-a treia decizie a CNA", a declarat Catalin Fenechiu adaugand ca instanta a decis si suspendarea acestei decizii a CNA pana cand se va judeca recursul.

Contactat de agentia de presa citata, presedintele CNA, Rasvan Popescu, a declarat ca CNA va face recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti. "Asteptam motivarea instantei pentru a face recurs", a precizat presedintele CNA.

Decizia de miercuri a instantei vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, in 11 mai, si solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de injumatatire a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, pana la data de 28 septembrie 2012, dupa cum a declarat la momentul respectiv avocatul Catalin Fenechiu.