Digi 24 Iasi, prima statie locala a televiziunii de stiri a RCS&RDS, va incepe sa emita luni seara. Iar amicalele pe care Steaua, CFR si Rapid le vor avea peste vara sunt revendicate de Transilvania Look, una dintre televiziunile grupului TMG, controlat de Arpad Paszkany, Ion Rus si Vasile Dancu.

  • Prima statie locala a Digi 24, televiziunea de stiri a RCS&RDS, va incpee sa emita la Iasi luni, 11 septembrie, de la ora 19.00. Emisia va incepe cu o editie speciala a stirilor locale, potrivit unui comunicat de presa. Grila statiei locale de la Iasi include, de luni pana vineri, sapte jurnale de stiri, un talk-show dedicat subiectului zilei si o emisiune despre piata muncii, iar saptamanal sunt programate alte doua emisiuni - una sportiva si una de "mini-documentar". Producator general la Digi 24 Iasi este Gianina Munteanu, iar manager este Cristina Popescu.
  • Site-urile Transilvania Media Group (TMG), detinut de Arpad Paszkany, Ioan Rus si Vasile Dancu, anunta ca "In vara asta fotbalul se muta la Transilvania Look - din 20 iunie", anuntul fiind insotit de siglele Steaua, CFR si Rapid. Transilvania Look este unul dintre posturile TMG. Gazeta Sporturilor scrie, vineri, ca "Steaua a semnat un contract cu o firma austriaca, SLFC Soccer Camp, careia i-a cedat si drepturile TV ale amicalelor pentru spatiul Romaniei, iar acestea au ajuns la Transilvania Look (...) televiziunea lui Arpad Paszkany". Ziarul citat scrie ca intre SLFC si televiziunea clujeana intermediar a fost Antonis Antoniou, un apropiat al patronului CFR Cluj. GSP il citeaza si pe Gigi Becali, care "s-a aratat deranjat de faptul ca partidele Stelei ar urma sa fie vazute la televiziunea lui Paszkany si spune ca va face o ancheta ca sa afle totul despre postul Transilvania Look".