Alegeri pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie al TVR

de I.R.     HotNews.ro
Vineri, 15 iunie 2012, 16:17 Economie | Media & Publicitate

TVR organizeaza alegeri interne pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie (CA), in urma hotararii Comitetul Director din 14.06.2012. Decizia a fost luata ca urmare a respingerii de catre Parlament a Raportului de activitate si a contului de executie bugetara ale TVR pe 2011 si demiterea Consiliului de Administratie, potrivit unui comunicat al TVR.

La alegeri poate candida orice persoana, salariata sau nu a TVR, pe baza unei solicitari adresate Biroului Electoral, din Bucuresti sau Birourilor Electorale Teritoriale (pentru studiourile teritoriale), constituite la nivelul SRTv. Solicitarea trebuie insotita de o scrisoare de motivatie, un CV detaliat si o declaratie pe proprie raspundere ca nu a facut politie politica, nu a facut parte din structurile de politie politica ale regimului comunist si ca nu are cazier judiciar, sub rezerva prezentarii ulterioare a cazierului judiciar pana la momentul validarii rezultatelor finale, respectiv vineri, 22.06.2012, ora 9.00.

Candidaturile se depun personal, la Biroul Electoral Central (BEC), din sediul TVR, in zilele de: 15 iunie (pana la ora 19.00), 16 si 17 iunie (intre orele 9.00 si 10.00 ) si 18 iunie (intre orele 8.00 si 10.00).

Scrutinul se va desfasura in data de 21 iunie 2012, intre orele 07.00-21.00, iar rezultatele finale vor fi afisate vineri, 22 iunie, dupa solutionarea eventualelor contestatii.

Pe tot parcursul scrutinului, pot participa reprezentanti ai presei, in calitate de observatori, pe baza solicitarilor adresate Departamentului de Comunicare al TVR, pana miercuri, 20 iunie, ora 14.00, pe adresa comunicare.corporate@tvr.ro, si a acreditarilor obtinute de la Biroul Electoral, infiintat pentru aceste alegeri.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. “Ador” la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


256 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri