O comisie formata luni va negocia din partea TVR cu Romtelecom "conditiile in care cele doua institutii vor difuza competitiile sportive care fac obiectul acordului cadru" incheiat in 14 noiembrie 2011, anunta un comunicat al TVR remis redactiei. Din comisia constituita la propunerea directorului interimar Radu Calin Cristea nu face parte Cosmin Cernat, aflat in centrul scandalului privind transmisiile de la Euro 2012.

Printre evenimentele sportive subcontractate de TVR catre Romtelecom/Dolce se numara Jocurile Olimpice din 2012 si Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.

Potrivit comunicatului TVR, componenta comisiei este urmatoarea: Titi Dinca (Director Directia Artistica si Productie, membru al Comitetului Director), Marius Sandu (Sef Serviciu Juridic), Laurentiu Oprea (Sef Serviciu drepturi de autor), Mihnea Ionescu (producator rtv stiri - coordonator Stiri Sportive), Marius Mitran (Departamentul Sport), Marian Olaianos (Departamentul Sport), Constantin Rostotchi (consilier in economie generala la Directia Strategie Programe).

Reamintim ca Radu Calin Cristea anuntase pentru astazi o noua conferinta de presa pentru a face dezvaluiri despre situatia din TVR, conferinta care nu a mai avut loc.