Pentru toti cei care sunt constienti de rolul creativitatii in viata lor profesionala si personala, precum si in dezvoltarea potentialului lor uman individual, Fundatia Friends For Friends vine cu o propunere. Dupa ce a lansat Creative Fitness Studio - program de dezvoltare si exersare a creativitatii, a pregatit si doua editii intensive de weekend, un fel de minivacante in care sa iti pui creierul la treaba.

Creative FitnessFoto: FFFF

Aceste doua editii speciale vor avea loc intre 14-15 iulie la Snagov si intre 20-22 iulie la Sibiu. Ele se vor desfasura sub forma unor ateliere de la care participantii sa poata pleca in primul rand cu solutii dezvoltate de ei insisi pentru probleme reale din plan personal sau situatii dificile din universul de business.

Cele 2 zile de antrenament vor consta in 12 exercitii individuale si de echipa, intr-un format dinamic, interactiv si ludic care imbina: tehnici din advertising, elemente de neurostiinta, puzzle-uri, ultimele tendinte internationale in materie de formare a adultilor, dar si multe elemente surpriza.

Cei doi antrenori care vor da startul si vor modera toate actiunile sunt profesionisti cu o experienta cumulata de peste 20 de ani in industrii creative, training si creative writing: Sandra Ghitescu si Vlad Ioan Tausance.

Ideea de la care a pornit totul este ca trebuie sa privim creativitatea ca pe un muschi pe care il putem antrena, pentru ca avem nevoie de el in toate aspectele vietii: atat pe plan personal, cat si profesional - indiferent de domeniul in care activam.

Cei de la Fundatia Friends For Friends au declarat ca pana acum de atelierele lor au beneficiat cu succes atat studenti si tineri antreprenori, cat si manageri si profesionisti din domenii precum banking, logistica, media si comunicare, IT, ONG. "Mi-a placut foarte mult experienta Creative Fitness; mi-a incarcat bateriile, mi-a deschis usi noi si mi-a aratat noi unghiuri de a aborda o problema.", spune Isabela, una dintre participantii la Creative Fitness Studio.

Pe scurt, Creative Fitness Studio este vorba despre oameni care vor sa treaca de la iluzia lui "Nu se poate!" la "Cum se poate?". Asa ca, daca va regasiti in aceasta categorie, FFFF va invita sa aflati mai multe detalii despre program de pe site sau de pe pagina de Facebook.