Curtea de apel a decis, miercuri, iesirea din insolventa a agentiei de publicitate Odyssey Communication, controlata de Dinu Patriciu, scrie Paginademedia.ro. Decizia vine la doua saptamani dupa ce Ciucan&Associates - casa de avocatura a Emiliei Ciucan, avocata care licitase "in nume personal" pentru marca Click! la inceputul acestei luni - solicitase iesirea Odyssey din insolventa.

  • In solicitarea sa, Ciucan&Associates argumentase, potrivit Paginademedia.ro, ca in momentul deschiderii insolventei Odyssey era solvabila si ca, atunci cand compania New Age - care ceruse insolventa Odyssey in a doua jumatate a anului 2010 - a formulat cererea de renuntare la judecata, nu mai existau alti creditori participanti la proces. Procedura insolventei a continuat in pofida cererii creditorului de renuntare la judecata.

In martie a.c., Odyssey, aflata in insolventa, ceruse la randul sau insolventa Adevarul Holding, grupul media detinut tot de Dinu Patriciu. Iar la inceputul acestei luni, marca Click si alte marci detinute de Adevarul Holding au fost scoase la licitatie in numele unei datorii de peste 15 milioane de lei pe care Odyssey o avea de recuperat de la acest grup. Marca Click a fost adjudecata de Emilia Ciucan, fost avocat Rompetrol, prezenta la licitatie "in nume personal", desi regulile licitatiei nu permiteau participanti care aveau legatura cu debitorul.

  • Emilia Ciucan nu a platit, in cele din urma, pentru aceasta marca, iar creditorii Odyssey au decis sa ofere un ragaz partilor sa ajunga pe cale amiabila la o solutie pentru problema datoriei Adevarul catre Odyssey.