Consiliul de Administratie al TVR a decis, joi, infiintarea unui grup de lucru menit sa examineze situatia din TVR si sa efectueze "analizele necesare elaborarii unui program de redresare economica", potrivit unui comunicat al institutiei. Din grupul de lucru, ce va fi asistat de un grup de experti, vor face parte presedintele-director general, alti patru membri ai CA, trei directori din televiziune.

Din grupul de lucru vor face parte:

  • Claudiu Saftoiu, Presedinte-Director General al TVR, Irina Radu, Anne Juganaru, Gabriel Tufeanu, Cristian Nitulescu - membri CA.
  • Titi Dinca (director Directia Artistica si Productie), Horia Romanescu (director Directia Strategie Programe), Horia Cazan (director Directia Tehnico-Administrativa) - membri Comitetului Director

Grupul are drept scop sa analizeze schema organizationala si observatiile si propunerile managerilor, sa stabileasca un set de criterii pentru optimizarea schemei organizationale, sa elaboreze propuneri in acest sens si propuneri de modificare a reglementarilor interne si sa inventarieze problemele pentru care ar trebui elaborate propuneri legislative.

Seful TVR urmeaza sa numeasca si un grup de experti care sa asiste in acest proces, format din reprezentanti ai structurilor teritoriale, specialisti din interiorul si din afara TVR, iar sindicatul SPUSTV va avea la randul sau un reprezentant, in persoana Ancai Antonov.