Monica Ghiurco nu mai coordoneaza editorial TVR Interactiv deoarece departamentul se desfiinteaza, iar site-urile vor fi impartite intre structurile de Stiri, Programe si Comunicare, potrivit reprezentantilor TVR. Iar la Realitatea Media administratorul special Florin Bercea a anuntat, joi, angajatii ca noul director executiv este Mura Franculescu, potrivit Paginademedia.ro.

  • Monica Ghiurco nu mai are atributii de coordonare editoriala la TVR Interactiv deoarece acest departament nu va mai exista in noua organigrama, site-urile urmand sa fie impartite intre structurile de Stiri, Programe si Comunicare, potrivit informatiilor oferite HotNews.ro de reprezentantii TVR. Anuntul privind "incetarea atributiilor" pe care Monica Ghiurco le avea la TVR Interactiv a fost facut miercuri seara. Reprezentantii institutiei au precizat ca "sarcinile editoriale ale acestui departament urmeaza sa fie impartite intre mai multe structuri (Stiri - pentru tvrinfo.ro, Programe - tvrplus.ro, Comunicare - pentru tvr.ro). Prin urmare, coordonarea editoriala a site-urilor TVR va reveni fiecarei structuri in parte".
  • Administratorul special al Realitatea Media, Florin Bercea, i-a anuntat joi pe angajatii Realitatea ca noul director executiv al postului este Mura Franculescu (ex-Antena 1/Antena 3, ex-TVR), scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, Sorin Enache "nu mai are voie sa puna piciorul in cladirea Realitatea, biroul i-a fost sigilat, iar telefonul blocat". Paginademedia.ro precizeaza ca anuntul a fost facut intr-o discutie cu angajatii nemultumiti ca nu si-au luat salariile.