Revista italiana "Chi", proprietate a grupului Berlusconi, a tiparit luni o editie extraordinara pentru a publica fotografii cu ducesa de Cambridge fara sutien sau ungandu-l cu crema de soare pe sotul sau, printul William, scrie AFP.

"Kate Middleton - Scandal: regina e goala!" scria pe prima pagina revista, pe fondul a trei fotografii: cea mai mare o arata pe Kate topless in spatele balustradei unei terase, a doua in curs de a-si scoate sutienul si a treia ungandul-l cu crema de soare pe umeri pe William.

Directorul revistei, Alfonso Signorini, anunta "un reportaj extraordinar: pentru prima oara, viitoarea regina a Angliei apare in maniera naturala, fara constrangerile legate de eticheta".

"Astazi, cei care acuza un scandal sunt inca legati de ideea unei monarhii formate din oameni si femei perfecte, nu umani", se justifica el.

Revista consacra 38 de pagini faimoaselor fotografii, publicate vineri de revista franceza Closer, proprietate a grupului Mondadori controlat de familia Berlusconi.

Saptamanalul propune si un articol dedicat temei: "Sanii lui Kate: naturali sau refacuti?".