Gabriela Enescu, fost director financiar al grupului Graffiti BBDO (grup in care Cristian Burci este actionar), este noul administrator si director operational al grupului Adevarul, potrivit unei comunicari interne trimise vineri angajatilor, publicata de Paginademedia.ro. Gabrielei Enescu i s-a alaturat Iulian Matache, ca administrator al companiei.

In plus, de vineri, 19 ocotmbrie, Oana Barbu, sefa resurselor umane, va inceta colaborarea cu Adevarul Holding, functia ei fiind preluata de Doina Stanciu.

Pe scurt din mesajul Gabrielei Enescu:

  • In ultimele luni ati trecut cu totii printr-o perioada dificila. Incertitudini, reduceri salariale, restructurari.
  • Din 5 octombrie Adevarul Holding a intrat intr-o noua etapa. Doresc sa va informez pe aceasta cale ca incepand cu luna octombrie exista un nou Consiliu de Administratie al Grupului.
  • Eu, Gabriela Enescu  m-am alaturat echipei de top management, ocupand functia de COO (Chief Operating Officer) precum si de administrator al grupului Adevarul.
  • Salariile aferente lunilor iunie, iulie si august s-au platit (decalajul fata de data obisnuita de plata a salariilor s-a datorat intarzierii semnarii documenteleor care marcau efectuarea tranzactiei) si exista o reala preocupare ca normalitatea sa reintre in vietile voastre.

Vezi mesajele integrale pe Paginademedia.ro