CNA a decis, joi, ca posturile Antena 3 si Romania TV trebuie sa ii acorde drept la replica lui Mihai-Razvan Ungureanu in urma mai multor emisiuni difuzate in septembrie, referitoare la cheltuielile de protocol din perioada cand acesta a fost premier. O propunere ca Antena 3 sa fie amendata si cu 10.000 de lei pentru felul cum reflectat cazul nu a trecut de votul membrilor CNA. Ungureanu a reclamat emisiunile la CNA, acuzand o "campanie de denigrare" prin "prezentarea de informatii neadevarate, nedocumentate si tendentioase".

Premierul a aratat, in reclamatiile sale, ca posturile respective nu i-au solicitat punctul de vedere si i-au lezat "in mod grav reputatia si imaginea publica".

In timpul discutiilor pe acest subiect, presedintele CNA Rasvan Popescu a afirmat ca premierul are "o raspundere cel putin morala" si ca ancheta, mai buna sau mai putin buna, a plecat "de la documente" care arata ca respectivii bani de protocol s-au cheltuit. Un alt membru CNA, Cristina Trepcea, a afirmat chiar ca acest drept la replica ar trebui contorizat la campania electorala, propunere cu care un alt membru al Consiliului, Narcisa Iorga, a spus ca nu este de acord.

Propunerea de amendare a postului Antena 3 cu 10.000 de lei, propunere care nu a trecut de votul CNA, a fost facuta de Ioan Onisei.