Jurnalista Adreea Esca a dezmintit zvonurile aparute in presa conform carora Adrian Sarbu si o parte din greii trustului PRO TV ar urma sa plece la RCS&RDS. Astfel vedeta PRO TV a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care infirma zovnurile lansate in presa, catalogand informatia ca fiind o "gluma proasta" si ca se vor intalni cu totii la petrecerea de sarbatorire a 17 ani de PRO TV.

Mesajul publicat pe pagina personala de Facebook:

"BREAKING NEWS :) Tocmai am citit pe niste bloguri ca Adrian Sarbu, Costi Mocanu, Felix Draghici si eu vom lucra la o alta televiziune. Stiam ca pacalelile se fac de 1 Aprilie, nu de 1 Decembrie, asa ca daca a fost cumva o gluma, a fost una proasta! Singurul loc in care ma voi vedea in curand cu domnii mai sus mentionati este petrecerea de sarbatorire a 17 ani de PRO TV, de pe 1 Decembrie!"

Miercuri presa din Romania publica zvonuri potrivit carora Adrian Sarbu, Costi Mocanu si Andreea Esca ar urma sa se mute la RCS&RDS, existand chiar informatia ca discutiile dintre seful PRO TV, Adrian Sarbu si seful RCS-RDS, Zoltan Teszari ai fi avut deja loc la Praga si Budapesta.

In luna septembrie Costi Mocanu a fost inlocuit in functia de director general al PRO TV SA de Anca Budinschi. Dupa trei ani ca sef al PRO TV, Mocanu a fost numit senior vice-president head al platformei de continut platit Voyo. Schimbarile ar fi avut loc pe fondul concurentei tot mai dure din piata tv, unde pozitia de lider a PRO TV este atacata constant de Antena 1 si Antena 3.