Gabriela Lungu, managing partner si creative director la agentia de relatii publice The Practice, parte a grupului Leo Burnett, se retrage din agentie pentru a incepe o cariera internationala, potrivit unui anunt al agentiei. Conducerea acesteia este preluata de Oana Bulexa si Monica Jitariuc, cele care au condus pana acum departamentele de PR si Social Media.

Potrivit anuntului de azi, directorul operational al grupului Leo Burnett Romania, Stefan Iordache, fondator asociat al The Practice, achizitioneaza actiunile detinute in companie de Gabriela Lungu.

Lungu a lansat, impreuna cu Ioana si Stefan Iordache, agentia The Practice la sfarsitul anului 2006. Potrivit Creative Index 2012, realizat de The Holmes Report, The Practice - care a castigat zeci de premii la concursuri ale industriei de profil din ultimii ani - este in prezent pe locul 13 in lume in clasamentul general al celor mai creative agentii de PR.

Noile sefe ale agentiei, Oana Bulexa si Monica Jitariuc au 11, respectiv 12 ani de experienta in domeniu. Oana Bulexa s-a numarat printre primii angajati ai The Practice, fiind de doi ani sefa departamentului de PR. Monica Jitariuc a venit in agentie in 2010, pentru a coordona departamentul de social media.