La doua saptamani dupa ce a retras licenta OTV, CNA a amendat din nou acest post cu suma de 50.000 de lei, deoarece, in ianuarie, a difuzat reclame pentru mai multe suplimente alimentare fara sa respecte Codul audiovizualului. Tot marti, Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Plasa de stele".

  • OTV a fost amendat cu 50.000 de lei pentru ca in perioada 14-20 ianuarie a difuzat reclame pentru suplimentele alimentare Germaniu Organic GE-132 + Beta Sterolini, GE 132 I si II, Oncolinat si "Tratamente naturale brevetate", mentionand indicatiile terapeutice ale acestora, fara sa respecte reglementarile din audiovizual. Potrivit CNA, a fost incalcat un articol din Codul audiovizualului, potrivit caruia "este interzisa mentionarea in publicitate sau in teleshopping a unor indicatii terapeutice referitoare la boli precum: a) tuberculoza; b) bolile cu transmisie sexuala; c) alte boli infectioase grave; d) cancer si alte boli tumorale; e) insomnia cronica; f) diabet si alte boli metabolice".
  • Postul Antena 1 a fost amendat cu 30.000 de lei pentru editia din 30 ianuarie a emisiunii "Plasa de stele", in care a fost prezentata o farsa facuta cantaretului CRBL si in care acesta a injurat de multe ori, limbajul fiind nepotrivit pentru ora de difuzare.