Editia din 4 februarie a emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, in care au fost prezentate imagini cu semne ale igienei precare a Ioanei Tufaru, este inclusa pe agenda de marti a CNA. La Adevarul, fostul redactor-sef, actual "editor public" Grigore Cartianu nu mai scrie, urmand sa-si indrepte atentia spre "alte lucruri mai urgente si mai presante".

  • Emisiunea "Acces direct" difuzata de Antena 1 pe 4 februarie, in care au fost prezentate semne ale igienei precare a Ioanei Tufaru, urmeaza sa fie discutata marti la CNA. Potrivit agendei sedintei de maine a Consiliului, forul audiovizual urmeaza sa discute atat editia din 4 februarie a emisiunii "Acces direct", cat si editia din 5 februarie, in care a fost prezentata "marea transformare" a Ioanei Tufaru, iar realizatoarea Simona Gherghe a spus ca "n-am vrut o clipa ca de fiecare data cand ai fost in platoul asta ai fost umilita".
  • Fostul redactor sef al ziarului Adevarul, Grigore Cartianu, nu mai scrie la aceasta publicatie, dupa cum a spus el pentru Paginademedia.ro. El a spus ca are "alte lucruri mai urgente si mai presante de facut in urmatoarea perioada" - chestiuni legate de carti, dar si emisiunea de la Nasul TV. Intrebat daca i s-a cerut sa renunte sa scrie la Adevarul, ziar unde acum detine pozitia de "editor public" (ombudsman), el a refuzat sa comenteze, dar a precizat ca initiativa in acest sens a fost a lui, cu mai multa vreme in urma, iar "daca nu se intamplau nenorocirile politice din vara anului trecut, renuntam de mai mult timp la rubrica din Adevarul".