Transilvania Live, post detinut de Arpad Paszkany si Digi nu au ajuns la o intelegere, dupa discutii care ajunsesera intr-o faza foarte avansata, informeaza Paginademedia.ro, precizand ca informatia a fost confirmata de Vasile Dancu, cel care ar fi trebuit sa se ocupe de noul proiect rezultat in urma colaborarii.

Potrivit sursei citate, Transilvania Live si Digi negociau in vederea unei colaborari pentru a dezvolta un post de stiri regional.

Vasile Dancu a declarat pentru Paginademedia.ro ca, in situatia actuala, cel mai probabil proiectul va fi dezvoltat doar de cei de la Digi (parte a grupului RCS, detinut de Zoltan Teszari), sub coordonarea sa.

Dancu a mai declarat pentru sursa citata ca intentia lui Paszkany de a renunta la Transilvania Live ar fi mai veche.

Paginademedia.ro scria la inceputul lunii februarie, citand blogul jurnalistului clujean Tiberiu Farcas si pe Vasile Dancu ca Transilvania Live, televiziunea regionala detinuta de Arpad Paszkany, Ioan Rus si Vasile Dancu, se afla in tratative avansate cu Digi. Acesta din urma a spus atunci pentru site-ul mentionat ca "ne aflam intr-un proces de extindere care presupune si o relatie cu Digi, dar nu avem inca toate elementele puse la punct in acest moment".