Nu mai putin de sapte titluri de emisiuni, dintre cele care au fost declarate castigatoare intr-un concurs intern de proiecte pentru grila de primavara a canalelor TVR, includ cuvintele "Romania" si "romanesc", observa Paginademedia.ro. Titlurile, "desi provizorii, duc cu gandul la o unitate a imaginatiei angajatilor postului public de televiziune sau la o adevarata infuzie de patriotism", scrie sursa citata.

Astfel, potrivit Paginademedia.ro:

  • La TVR 1, Cristi Tabara a propus emisiunea "Exclusiv in Romania", Monica Ghiurco - rubrica "Calator in Romania" in cadrul aceleiasi emisiuni, iar Razvan Butaru - emisiunea "Dosar Romania"
  • La TVR International: emisiunea de limba romana se va numi "Romaneste", cea culturala - "ADN romanesc", iar una social-economica - "Romania dus-intors". Titlul provizoriu al altei emisiuni de turism si sanatate - "Ne simtim bine in Romania"
  • Titluri unor emisiuni existente deja la TVR: "Discover Romania", "Academia Romana - Prezentul continuu", "Romania diversa", "Investiti in Romania!", "Romania balneara", "Alo, Romania!"