Jurnalista Sorina Matei scrie vineri pe blogul sau ca a fost data in judecata de colegul sau de la Romania TV, Victor Ciutacu. Sorina Matei scrie ca Ciutacu ii cere in instanta "pretentii daune morale" si aminteste de legatura acestuia cu cuplul Elena Udrea - Dorin Cocos. Reamintim ca Sorina Matei a scris un articol extrem de dur la adresa lui Ciutacu atunci cind acesta s-a mutat de la Antena 3 la RTV.

Postarea de vineri, 17 mai, de pe blogul Sorinei Matei:

Un coleg din presă care se ocupă de Justiție și căruia-i mulțumesc și pe această cale, m-a anunțat, în această seară, că individul Victor Gabriel Ciutacu, absolut întâmplător, amic al doamnei Elena Udrea și domnului Dorin Cocoș, m-a dat în judecată.

Citație n-am primit, plângerea e înregistrată pe 19 aprilie 2013, iar reclamantul Victor Gabriel Ciutacu, așa cum văd pe portalul instanțelor de judecată ale Ministerului Justiției, îmi cere "pretenții daune morale". Mai multe, nu știu.

Colegul care m-a anunțat îmi spune că este o premieră pentru presa din România ca atât reclamantul, cât și pârâtul, să fie din aceeași redacție. Și cred că are dreptate.

Poate o să vă mire, dar nu prea cunosc avocați. Ca atare, rog pe această cale pe toți cei care doresc să mă apere în acest proces, care vor cu adevărat să mă ajute, să mă contacteze.

Nu vă ascund deloc faptul că este primul proces din viața mea iar eu, mai mult decât alții, cred în Justiție și cred puternic în dreptate. Ca atare, vreau să câștig acest proces pentru că, în acestă țară, adevărul trebuie să primeze iar unele lucruri au mers chiar prea departe.

P.S. Îi multumesc, tot pe această cale, îndeosebi doamnei Elenei Udrea pentru tot "sprijinul logistic" oferit amicului ei. Așa ceva chiar nu se poate uita.

Intr-o alta postare din 26 martie, Sorina Matei i-a facut un portret extrem de dur lui Ciutacu, scriind, printre altele, ca "un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta".