La sediul din Baneasa unde functioneaza redactia de stiri comuna a Antena 3 si a Observatorului Antena 1 a fost inregistrata, luni, o alerta cu bomba, potrivit surselor Hotnews.ro. Paginademedia.ro scrie ca jurnalistii au fost evacuati din cladire, cu exceptia celor care se ocupa de emisie, iar la fata locului a sosit o echipa de pirotehnisti.

Programul Antena 3 continua la 15 minute dupa aparitia primelor informatii privind alarma cu bomba. Postul nu a anuntat, inca, incidentul.

UPDATE Intact a anuntat, in urma cu cateva minute, ca redactia de stiri a Antena 3 - Antena 1 a primit pe Facebook o amenintare cu bomba si il citeaza pe directorul stirilor, Alin Romascan, spunand ca "suntem convinsi ca este vorba de o alarma falsa (...) Activitatea in redactie a fost reluata de cateva minute". Potrivit lui Romascan, "avertismentul a fost, cu siguranta, parte din categoria manevrelor de intimidare la care este supus Grupul nostru".

Comunicatul Intact:

Bucuresti, 3 iunie 2013 - Redactia de stiri a televiziunilor Antena 1 si Antena 3 a primit astazi, pe Facebook, o amenintare cu bomba. Urmare a acestui avertisment, redactia a apelat, asa cum se procedeaza in astfel de situatii, numarul 112, pentru a alerta autoritatile. In scurt timp, la sediul redactiei au sosit echipaje de Politie si Interventii Pirotehnice, care au facut cercetari si verificari la fata locului. Ziaristii au fost evacuati, pentru ca verificarile sa se efectueze fara a exista vreun pericol. "Suntem convinsi ca este vorba de o alarma falsa, am procedat conform reglementarilor legale. Activitatea in redactie a fost reluata de cateva minute, nu a existat panica, avertismentul a fost, cu siguranta, parte din categoria manevrelor de intimidare la care este supus Grupul nostru", a declarat Alin Romascan, director de Stiri Antena 1 si Antena 3.