Angajatii Antenelor au primit un mesaj intern din partea Cameliei Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, in care aceasta ii indeamna la unitate si sa-si faca in continuare meseria cu dedicare si seriozitate. Este primul mesaj intern adresat de Camelia Voiculescu angajatilor dupa arestarea directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu. In mesaj, ea precizeaza ca echipa care va conduce compania in aceasta perioada este formata din cei care se ocupa de fluxul operational.

In mesajul sau, ea afirma ca, in 20 de ani, Antenele au castigat increderea publicului din Romania, au depasit atacurile altora si au devenit imune "la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte".

In privinta conducerii companiei, ea precizeaza ca activitatea televiziunilor va fi coordonata in continuare de channel manageri, iar raspunderea financiara si juridica va fi asigurata de Luminita Stoian si Raluca Puscas. In acelasi mesaj, Camelia Voiculescu mentioneaza si prioritatile pentru perioada urmatoare - lansarea emisiunilor de vara, lansarea platformei online antenaplay.ro si pregatirea emisiunilor principale din grila de toamna.

  • Mesajul integral al Cameliei Voiculescu a fost publicat de Inpolitics.ro.