Fondul de investitii Catalyst, administrat de compania 3TS, a preluat 30% din firma care editeaza portalul legislativ AvocatNet si va investi in dezvoltarea unei noi aplicatii legislative numita Superlege, arata un comunicat al AvocatNet.

Fondul de investitii Catalyst, administrat de compania 3TS, va sustine dezvoltarea platformei online atat prin finantarea planurilor si directiilor de afaceri, cat si prin know-how la nivel de strategie si management.

"Parteneriatul cu 3TS ne ajuta sa acceleram dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vrem sa le lansam in urmatorii ani", spune Vlad Popa, Business Development in cadrul AvocatNet.ro.

Investitia, in schimbul careia fondul Catalyst va detine 30% din actiunile firmei care editeaza AvocatNet.ro, vine dupa sase luni de negocieri, in care site-ul a fost asistat de casa de avocatura Ionescu Sava.

Capitalul financiar va fi plasat in mai multe etape, urmand ca in prima faza a investitiei, sa fie finalizata platforma www.superlege.ro, un serviciu de procesare de acte normative si informatii juridice. Noua aplicatie legislativa va fi lansata in luna iulie si va oferi utilizatorilor actualizari, cautari si adnotari rapide, simple si eficiente.

"Superlege este un soft de informare legislativa care va permite managerilor si detinatorilor de IMM-uri, precum si specialistilor din diferite domenii, fie ei contabili, avocati, inspectori de resurse umane sau experti in securitatea muncii, sa afle rapid toate schimbarile legislative care au impact asupra activitatii lor", explica Vlad Popa.

Investitia Catalyst in AvocatNet.ro este prima pe piata locala, urmand ca in perioada urmatoare fondul sa mai investeasca si in alte proiecte IT si online.

3TS Capital Partners este una dintre cele mai importante companii de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in toata regiunea prin birourile din Bucuresti, Budapesta, Praga, Viena si Varsovia. 3TS vizeaza investitii in domenii dinamice precum tehnologie si media.

Platforma online AvocatNet are peste 12 ani de activitate si, conform SATI, doua luni consecutiv a depasit pragul de un milion de vizitatori unici.