Agentia Leo Burnett&Target are un nou managing director in persoana lui Lorand Balint. Iar planurile Antena Group de a lansa luni portalul video Antena Play sunt ingreuntate de procedurile de la CNA, unde o notificare privind lansarea acestui serviciu audiovizual la cerere va fi discutata abia marti.

  • Lorand Balint a preluat managementul agentiei Leo Burnett&Target, parte a grupului Leo Burnett, potrivit unui comunicat de presa. El preia pozitia de managing director, lasata libera in toamna anului trecut, prin plecarea Roxanei Dumitru. Lorand Balint lucreaza in publicitate din 2000, cand a inceput sa lucreze la BBDO. La Leo Burnett, el a ocupat in ultimii ani pozitii de management cu acoperire internationala: Regional Communications Manager Balkans, Regional Communications Manager Europe, Global Communications Manager, Regional Communications Sub-Saharian Africa, Group Communications Director Balkans, Head of Brand Communication, Global Communications Director si Chief Digital Officer.
  • CNA discuta abia maine notificarea venita de la Antena Group referitoare la lansarea serviciului media audiovizual la cerere Antena Play, care ar fi trebuit sa se lanseze in aceasta seara, cu un concert live Parazitii. Potrivit unor reglementari recente, companiile care lanseaza astfel de servicii trebuie sa notifice in acest sens Consiliul Audiovizualului. Paginademedia.ro il citeaza pe Gusti Roman, seful diviziei de digital a Antena Group, potrivit caruia notificarea ar fi trebuit discutata de CNA inca de saptamana trecuta, dar ordinea de zi a forului nu a mai ajuns la punctul legat de platforma video online Antena Play.