La Antena 3 - post care se pregateste sa sarbatoreasca, diseara, 8 ani de la lansare, decizia de incepere a urmaririi penale impotriva Cameliei Voiculescu si fata de persoanele juridice Antena TV si Intact Publishing a trecut, practic, nebagata in seama. Postul a transmis o stire pe aceasta tema la cateva zeci de minute dupa celelalte televiziuni de stiri. In momentul in care acestea anuntau vestea, Antena 3 transmitea o stire despre acuzatii de spaga la Politie.

La pranz, cand la alte posturi se discuta pe larg despre inceperea urmaririi penale in cazul Antena TV Group / Intact Publishing / Camelia Voiculescu, Antena 3 transmitea informatii si discuta despre intentiile lui Dorin Cocos de a se recasatori, despre doua vrajitoare, despre acuzatii de spaga la politie si despre cazarea deputatilor.

Joi seara, Antena 3 sarbatoreste 8 ani de la lansare printr-un spectacol ce va avea loc in Piata Mihai Viteazul din Craiova.

Postul Antena 3 este operat de Antena 3 S.A., companie separata de Antena TV Group, ce reuneste celelalte posturi ale trustului Intact.