In perioada 11-30 septembrie, are loc, in cadrul evenimentelor Internetics 2013, o competitie de GIF-uri animate, pe tema "when you work in online".Competitia se va desfasura pe platforma experimentalist.ro, iar provocarea de a realiza un GIF care sa ilustreze cat mai creativ cum este sa lucrezi in industria de online se adreseaza tuturor celor pasionati de gif-uri si de online. Acestea pot fi create in orice program si trebuie sa fie relevante pentru tema propusa, dar si originale si amuzante. Mai multe detalii despre competitie gasiti pe experimentalist.ro, in zona provocarilor.

Gif_experimentalistFoto: Hotnews

Cea mai buna lucrare inscrisa in competitie va fi aleasa de un juriu format din: Cristian Neagoe (Sapte Seri), Cristian Vasile (Bucuresti Optimist, feeder.ro), Iulian Fecioru (Copywriter, Gavrila & Asociatii) si Edouard Cubassa (Art Director, Arsenoaiei & Matasel).

Castigatorul va fi anuntat in cadrul galei Internetics 2013, care va avea loc in luna octombrie, in Bucuresti si va fi premiat cu o unealta grafica Inkling de la Wacom si cu un trofeu special, oferit de Grolsch.

Mai multe informatii despre evenimentele Internetics 2013 gasiti pe www.internetics.ro.

Fondat si organizat de catre The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing si advertising online, care fixeaza standardele in comunicarea online din Romania prin premierea celor mai bune campanii interactive, site-uri si tool-uri de promovare online si incurajarea creativitatii si a strategiei.

Internetics a aparut in 2001, inca de la inceputul conturarii industriei de online din Romania, contribuind pe parcursul acestor ani la cresterea si dezvoltarea acesteia.

The Institute este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

Pentru mai multe informatii contactati:

Maria Neneciu

PR Officer

The Institute

Mob: 0730 709 478

E-mail: maria.neneciu@institute.ro

www.internetics.ro