Licentele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla, licenta postului The Money Channel si elicopterul Realitatii TV sunt scoase la licitatie, potrivit Paginademedia.ro, care citeaza un anunt publicat de administratorul judiciar al companiei aflate in insolventa Realitatea Media, HM Expert IPURL. Pe de alta parte, Realitatea TV inceaca sa obtina 10 milioane de euro si de la Romania TV, post pe care anunta ca il da in judecata pentru "folosirea ilegala a arhivei si bunurilor" Realitatea.

Potrivit Paginademedia.ro, licitatia pentru vanzarea licentelor Radio Guerrilla nu include si marca Radio Guerrilla. Potrivit avocatei Mihaela Hamza de la HM Expert, la licitatie nu se porneste de la o anumita suma, conditiile de participare fiind incluse in caietul de sarcini care poate fi cumparat de cei interesati.

  • Sunt scoase la vanzare si un elicopter din 2006, "TYPE EC 135 P2/VFR S/N 455, dotat cu echipamente video si audio", precum si 99% din compania care s-a ocupat de activitatile online ale grupului Realitatea - F5 Webcorp SRL.

Pe de alta parte, Realitatea TV a anuntat, luni, ca da in judecata postul concurent Romania TV, detinut de Sebastian Ghita, pentru "folosirea fara drept a unor fragmente dintr-un material difuzat in 2011". Potrivit Realitatea, este vorba despre un material aparut initial la Reporterii Realitatii si care se regaseste postat si pe site-ul Romania TV: marturia unui fost sef de sectie de la Penitenciarul Baia Mare, care a povestit tortura prin care treceau detinutii politici.

Realitatea sustine ca pe 15 august 2013 Romania TV a difuzat materialul fara sa ceara acordul proprietarului si fara sa citeze sursa, sustinand in versiunea online ca ar fi vorba despre un articol exclusiv. Realitatea spune ca solicita de la televiziunea concurenta daune de 10 milione de euro.